Strech - De perfecte yogabroek

Een zwoele blog over de yoga broek!

Yogabroeken review: Manduka vs Urban Goddess

Strech.nlComment

Niets is zo zalig als een krakend pakketje verse yogabroeken! Ik haalde de eerste uit de verpakking: de Urban Goddess Shaktified Yoga Legging: De yogabroek voelde heerlijk zacht aan en had een mooie zacht paarse kleur. Ik trok de yoga legging aan. Hmmmm dacht ik, deze zit zo comfortabel en lekker hierin zou ik wel kunnen slapen. Daarna pakte ik de yoga broeken van Manduka uit: De Manduka Flux Legging en de Manduka Elemental Yoga Capri. De yogamat van "Manduka", kende ik al omdat ik die altijd gebruik bij Ashtanga yoga, maar de yogamode van Manduka had ik in Nederland nog niet eerder gezien. De yogakleding en yogamode van Manduka en Urban Goddess ga ik voor jullie reviewen. 

 

Hier kun je de volledige review lezen.